Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN NAALDKUNST INTERNET

 1. Definities. In deze voorwaarden wordt onder koper verstaan elke persoon die bij Naaldkunst Internet bestellingen plaatst. Naaldkunst Internet is het internetbedrijf van Naaldkunst, Laat 135, 1811 ED te Alkmaar. Telefoon 072-5114314.
 1. Levering. Door het plaatsen van een bestelling verklaart koper zich akkoord met deze verkoopvoorwaarden. Alle leveringen geschieden voor risico van de koper. Naaldkunst Internet behoudt zich het recht voor om niet of alleen bij vooruitbetaling te leveren.
  1. In geval van pakketpost en een factuurwaarde lager dan € 79,00 wordt € 6,50 in rekening gebracht. Dit geldt voor binnen Nederland.
  2. Onvolledig uitgeleverde bestellingen worden niet nageleverd, tenzij Naaldkunst Internet daarover met koper andere afspraken heeft gemaakt.
 1. Klachten. Klachten moeten binnen tien dagen na ontvangst van een zending schriftelijk zijn ingediend. Na deze termijn vervalt ieder recht op eventuele vergoeding of vervanging.
 2. Afwijkingen. Afwijkingen van afgebeelde kleuren, producten, inhoud en uiterlijke aanpassingen van producten zijn mogelijk en worden door Naaldkunst Internet niet gegarandeerd. Naaldkunst Internet behoudt zich het recht voor om verkoopprijzen op elk moment te wijzigen. Voor de gevolgen van zet-, typ- en programmeer- of programmafouten is Naaldkunst Internet niet aansprakelijk.
 3. Eigendomsvoorbehoud. Alle goederen blijven eigendom van Naaldkunst Internet totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.
 4. Betaling. Betaling kan plaatsvinden op de volgende manieren:
  1. Electronisch via iDEAL.
  2. Door overschrijving naar het bankrekeningnummer IBAN:  NL38 INGB 0006 705916 ten name van Naaldkunst Internet te Alkmaar.
 5. Niet-betaling. Bij niet-betaling is Naaldkunst Internet gerechtigd om direct en zonder gerechtelijke tussenkomst de goederen terug te vorderen. Alle kosten die noodzakelijk zijn om betaling te verkrijgen komen voor rekening van koper, waaronder inbegrepen kosten van advocaat, deurwaarder en dergelijke. Indien betalingen niet binnen 30 dagen na factuurdatum zijn ontvangen zal over het factuurbedrag rente ter grootte van 1% van het openstaande bedrag per maand in rekening worden gebracht. Een gedeelte van een maand wordt daarbij als een hele maand beschouwd.
 6. Retourzendingen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien hiervoor schriftelijke toestemming door Naaldkunst Internet is verleend. Retourzendingen ontheffen koper in geen enkel opzicht van betalingsverplichtingen, tenzij koper en Naaldkunst Internet daarover schriftelijke afspraken hebben gemaakt. (met uitzondering van bepalingen in de Colportagewet)
 7. Toepassing. Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Naaldkunst Internet na telefonische, schriftelijke (per post, fax of email) of elektronische bestellingen via de website www.naaldkunst.nl. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op winkelverkoop.
 8. Het is niet toegestaan om (delen van) deze website te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciëel gebruik, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Naaldkunst Internet.

Gratis verzending bij bestellingen v.a 79,- binnen Nederland.

Onze winkel

Naaldkunst

Laat 135

1811 ED Alkmaar

Tel. 072 5114314

Email. info@naaldkunst.nl

IBAN: NL38 INGB 0006 705916

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en ideeën!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Naaldkunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel